Nazaj

Ponovno obvestilo članom Košarkarske zveze Slovenije

09
mar.
2020
  • Tekmovanja

Ljubljana - Na današnji seji Sveta za nacionalno varnost so sprejeli številne ukrepe za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom (SARS-CoV-2). Med ukrepi je kar nekaj takšnih, ki zadevajo športne dogodke. Pristojne inštitucije so izdale nova navodila, ki stopijo v veljavo z 10. marcem 2020.

Vse športne dogodke in druge prireditve, kjer se pričakuje več kot 500 gledalcev, se bodo po novem morale izvesti brez gledalcev. Prav tako pa bodo prepovedane prireditve z več kot 100 udeleženci v zaprtih prostorih. Zato vse klube in društva, člane Košarkarske zveze Slovenije pozivamo, da se izdanih navodil dosledno držijo.

Društvom in klubom pod okriljem KZS bomo v kratkem poslali nadaljnja navodila. Ker pa se razmere lahko hitro spreminjajo naprošamo, da člani KZS spremljajo aktualne informacije na spletni strani NIJZ in v primeru novih navodil nemudoma ustrezno ukrepajo.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se