Nazaj

Projekt Zmagujmo z žogo 2020 poskrbel za skoraj 400 otroških nasmehov in iskric v očeh

23
sep.
2020
  • Novice

Koper - V soboto so v SportForum Slovenija - Društvo za promocijo športa Slovenije sklenili projekt ''Zmagujmo z žogo 2020 Koper'', v katerem so skupaj s partnerji z novo športno žogo po želji otroka (nogomet, košarka, odbojka, rokomet ali vaterpolo) presenetili skoraj 400 otrok. Žoga ima za mnoge danes prav posebno vrednost, za nekatere je tudi nepogrešljiva in predstavlja smisel življenja, otrokom pa ponuja vrsto možnosti za gibanje, druženje s sovrstniki, prijatelji ali pa tudi za kratkočasenje. Pri projektu je sodelovala tudi Košarkarska zveza Slovenije.

Prireditev ''Zmagujmo z žogo 2020 Koper'' se je v koprski Taverni odvijala v času Evropskega tedna mobilnosti in ponudila številna presenečenja za otroke ter njihove spremljevalce! S projektom so organizaorji želeli vsem otrokom prenesti sporočilo, da so sleherne športne sanje vsakogar uresničljive, vsi otroci pa so na drugi strani tudi sami svoji zmagovalci! Vsi skupaj upamo in verjamemo, da jim bo podarjena žoga prinesla veliko nove energije in zagona ter vsaj za delček pomagala pri osvajanju njihovih športnih sanj!

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se