Filmski spektakel v dvorani Stožice

V petek, 3. junija 2022, bodo gledalci v Areni Stožice podoživeli najvznemirljivejši športni trenutek v zgodovini naše države. V dokumentarnem filmu ''2017'', ki bo premierno prikazan na največjem filmskem platnu in v največji kino dvorani v Sloveniji, bodo spremljali našo reprezentanco od prvih pripravljalnih tekem do legendarne zmage in dviga pokala prvakov na evropskem prvenstvu v košarki v Carigradu.


Spektakularna Telemach premiera dokumentarnega filma ''2017'', ki je nastal v sodelovanju produkcijske hiše December in Košarkarske zveze Slovenije s podporo Slovenskega filmskega centra bo tako celodneven športno-kulturni dogodek, na katerem se gledalcem obeta tudi obilica zabave. V dopoldanskem času bodo tribune naše največje dvorane zasedli osnovnošolci in srednješolci, ki si bodo poleg filma lahko ogledali še celoten športni park Stožice in razstavo zgodovinskih športnih dosežkov. V živo se bodo lahko preizkusili tudi v košarki in drugih športnih aktivnostih, ki bodo razvrščene ob dvorani Arena Stožice.
 
Na večerni Telemach slavnostni premieri, ki se bo začela ob 20. uri, pa organizatorji pričakujejo športne navdušence in ljubitelje filma iz vse Slovenije, ki ne bodo želeli zamuditi tega edinstvenega dogodka. Tudi zanje pripravljajo čudovito doživetje z vrsto presenečenj, ki jih bodo postopoma razkrivali v tednih pred 3. junijem. Lahko pa vam že sedaj zaupamo, da se bodo dopoldanske in popoldanske projekcije udeležili nekateri člani zlate reprezentance, med katerimi je svoj nastop najavil tudi zlati kapetan Goran Dragić.

Vstopnice za ogled Telemach večerne premiere s spremljevalnim programom in posebnimi presenečenji so po ceni 10 € že na voljo na vseh prodajnih mestih Petrola in Eventima.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se