Postani e-reprezentant

Košarkarska zveze Slovenije vstopa na trg e-športov s selekcijskim procesom za izbor osmerice najboljših slovenskih igralcev NBA 2K21. Izbor slovenske košarkarske reprezentance bo sestavljen iz štirih spletnih kvalifikacijskih turnirjev, ki bodo potekali v sredo, 4. novembra, soboto, 7. novembra, v četrtek, 12. in nedeljo, 15. novembra 2020, od 18. ure naprej in bodo prenašani v živo na kanale Košarkarske zveze Slovenije in Društva za elektronske športe - spid.si.

Štirje najboljši igralci iz posameznih kvalifikacij se bodo uvrstili v veliki finale, ki bo potekal v soboto, 21. novembra 2020. Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe z virusom sars-cov-2 bo spektakularen finalni dogodek zamenjal dovršen prenos v živo, s slovenskim komentiranjem in poglobljeno analizo iger, live replayji in zabavnim spremljevalnim programom.

Najboljših pet igralcev in tri rezerve bodo s Košarkarsko zvezo Slovenije podpisali ekskluzivne pogodbe ter predstavljali košarkarsko e-reprezentanco Slovenije na prihajajočih turnirjih pod okriljem Mednarodne košarkarske zveze FIBA. Hkrati bodo sodelovali tudi na drugih košarkarskih aktivnostih,  vključno s pripravami, prisotnostjo na izbranih dogodkih, sodelovanjem na partnerskih dogodkih, itd.

1. KVALIFIKACIJSKI TURNIR – SREDA, 4. NOVEMBRA 2020, OD 18. URE DALJE
2. KVALIFIKACIJSKI TURNIR – SOBOTA, 7. NOVEMBRA 2020, OD 18. URE DALJE
3. KVALIFIKACIJSKI TURNIR – ČETRTEK, 12. NOVEMBRA 2020, OD 18. URE DALJE
4. KVALIFIKACIJSKI TURNIR – NEDELJA, 15. NOVEMBRA 2020, OD 18. URE DALJE
FINALNI TURNIR – SOBOTA, 21. NOVEMBRA 2020

PRIJAVA NA KVALIFIKACIJSKE TURNIRJE

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se