Društvo za elektronske športe

Društvo za elektronske športe - spid.si je skupina mladih navdušencev nad videoigrami, ki so se združili s ciljem spodbujanja rasti, spreminjanja predsodkov in dviga nivoja prepoznavnosti panoge e-športa v Sloveniji.  Na področju organizacije gaming dogodkov, vodenja skupnosti in medijske produkcije so aktivni že od leta 2011. V tem času so zrasli iz majhnega pomurskega projekta v največjega akterja v segmentu v Sloveniji, saj se lahko pohvalijo z več kot 60 uspešno izvedenimi dogodki. So lastniki spletnih portalov, profilov in skupin na družbenih omrežjih s skupno več kot 50.000 uporabniki in aktivno bazo preteklih tekmovalcev z več kot 6000 naslovi.

SPLETNA STRAN DRUŠTVA SPID.SI

Delovanje društva v obdobju 2021-2023 bo usmerjeno predvsem v smer institucionalizacije e-športov preko ustanovitve Slovenske e-športne zveze in postavitve temeljev za nadaljnjo rast, a obenem še zmeraj redno izvajanje temeljnih programov za razvoj skupnosti. Društvo za elektronske športe - spid.si  je  temeljni partner pri izvajanju e-športnih programov Nogometne zveze Slovenije in Košarkarske zveze Slovenije.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se