Tabor KZS za najmlajše

PROSTA MESTA NA TABORU KZS ZA NAJMLAJŠE SO ZASEDENA IN PRIJAVE TRENUTNO NISO MOŽNE. V KOLIKOR SE BODO SPROSTILI DOLOČENI UKREPI IN OMEJITVE ZA ZAJEZITEV ŠIRJENJA KORONAVIRUSA IN SE BODO S TEM NAŠLA DODATNA PROSTA MESTA, BOMO PRIJAVE PONOVNO ODPRLI.  VEČ INFORMACIJ DOBITE PRI GAŠPERJU PIŠLERJU NA ŠTEVILKI 040/793-233.

Upamo, da bodo nadaljnji ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa omogočali izvedbo ter, da nam bodo pristojne inštitucije prižgale zeleno luč za košarkarsko vadbo v Postojni in Strunjanu.  Razmere glede trenutne situacije ter vse nadaljnje ukrepe in navodila pristojnih institucij bomo seveda podrobno spremljali ter vas glede izvedbe košarkarskih taborov redno obveščali. V kolikor bomo tabore primorani odpovedati, bomo vrnili vsa že vplačana sredstva. Aktualne informacije lahko dobite pri Gašperju Pišlerju na številki 040/793-233 oziroma elektronskem naslovu gasper.pisler@kzs.si.
 

 • Kdaj? NEDELJA, 16.8.2020 – PETEK, 21.8.2020
   
 • Kje? Strunjan na slovenski obali.
   
 • Za koga? Za fante in dekleta, rojene leta 2008 in mlajše.
   
 • Kje točno? Nastanitvene in vadbene kapacitete so v sklopu centra za usposabljanje Elvira Vatovec. Center se nahaja na manjši vzpetini v neposredni bližini obmorskega zdravilišča Krka. Odmaknjenost od prometnih poti in pretiranega prometnega vrveža bo omogočala potreben mir za delo in vadbo na treh zunanjih igriščih z razsvetljavo in športni dvorani. Bližina morja, ki je v obeh smereh od centra oddaljeno le kakšnih 500 metrov, pa možnost prijetnega kopanja na urejeni in zavarovani plaži zdravilišča Krka.
 • Kaj? Tabor za najmlajše KZS bo potekal že 14. leto zapored, na odlični lokaciji na slovenski obali. Treningi dvakrat dnevno, tekme, prikazi košarkarskih veščin, igra 1:1, tekmovanja v prostih metih, tekmovanja v metu za tri točke, druženje z vrstniki, dodatne aktivnosti, izlet z ladjico ter dovolj časa za odhod na plažo in kopanje v morju. Ob koncu tabora bo sledil svečan zaključek s podelitvijo priznanj in nagrad ter piknik s starši (zaključek tabora je v petek predviden med 18. in 20. uro).
   
 • Kaj dobite? Vsak dan polni penzion, dodatno malico, osnovno medicinsko oskrbo, večerno animacijo, dvobarvni košarkarski dres in hlačke, spominsko majico, športno stekleničko za napitke, košarkarsko žogo ter strokovno in pedagoško vodstvo. Možnost brezplačnega avtobusnega prevoza na relaciji Ljubljana – Strunjan – Ljubljana.
 • Zakaj? Ker košarka lahko postane način življenja in otroke odvrne od vseh slabih vplivov katerim so podvrženi. In ker boste košarko potem imeli še raje.
   
 • Kako? S pomočjo, za to starostno kategorijo, usposobljenih trenerjev ter izkušenih športnih pedagogov.
   
 • Za koliko? Za 310 €. Plačilo se izvede na račun št.: SI56 0430 2000 2516 940 pri NOVA KBM d.d. Maribor. Pri plačilu OBVEZNO navedite sklic: 00 in ID ŠTEVILKO, ki jo prejmete ob prijavi na tabor. Drugi in vsak naslednji otrok iste družine, prijavljen na tabore KZS, je deležen 30 € popusta.
   
 • Možnost plačila v treh obrokih:
  - prvi obrok ob prijavi 110 €,
  - drugi obrok 100 € do 26. junija 2020,
  - tretji obrok 100 € do 24. julija 2020.
   
 • Število prostih mest je omejeno.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se