Nazaj

Radovan Trifunović z Dallasom na poletno ligo NBA

27
jun.
2019
  • Novice

Ljubljana - Dallas je povabil selektorja slovenske reprezentance, Radovana Trifunovića, da z ekipo trenerjev sodeluje v Las Vegasu na letošnji poletni ligi NBA.


Marca letos sta reprezentančni direktor Matej Likar in selektor slovenske reprezentance Radovan Trifunović, med delovnim obiskom v ZDA, obiskala vodstvo Dallasa in Miamija. Poleg srečanja z Luko Dončićem in Goranom Dragićem sta navezala tudi dobre medsebojne stike med Košarkarsko zvezo Slovenije in vodstvom Dallasa.

Dallas je selektorju Trifunoviću ponudil izjemno priložnost, da z ekipo trenerjev sodeluje na letošnji poletni ligi NBA (Summer League). Rado bo tako 30. junija odpotoval v Dallas, kjer se bo najprej srečal z ekipo, nato pa bodo skupaj odpotovali v Las Vegas, kjer se bo od 5. - 15. julija igrala letošnja poletna liga.

Rado Trifunović, selektor slovenske reprezentance: 
"Na letošnjem obisku Luke v Dallasu sva z Matejem Likarjem vzpostavila dober odnos z vodstvom kluba in strokivnim štabom. Na poletno ligo me je povabil glavni trener Dallasa Rick Carlisle in seveda sem se z velikim zadovoljstvom odzval. Zelo se veselim sodelovanja s trenerji in mladimi igralci, kakor tudi nabiranja novih košarkarskih izkušenj na poletni ligi NBA.

Dallas se bo v Las Vegasu pomeril z Brooklynom, Houstonom, Sacramentom in s člansko reprezentanco Hrvaške.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se