Nazaj

Razpis za Igrivo košarko v letu 2020

09
jun.
2020
  • Projekti

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je objavila razpis za predstavitve Igrive košakarke za leto 2020. Ob ugodnih razmerah glede epidemiološke slike Slovenije se bo Igriva košarka izvajala v začetku novega šolskega leta, in sicer med 7. septembrom in 2. oktobrom. Klub ima možnost dveh brezplačnih predstavitev v istem terminu. V kolikor razmere ne bodo dopuščale izvedbe programa, bomo klube o preklicu pravočasno obvestili.


S projektom Igriva košarka skušamo pri Košarkarski zveze Slovenije košarko popularizirati in ji omogočiti še boljšo prepoznavnost med najmlajšimi. Projekt omogoča dostop do košarkarske igre vsem otrokom z željo po spoznavanju košarkarske žoge in koša.

Igriva košarka je namenjena dečkom in deklicam starosti od 4 do 9 let. Pri igrivi košarki je igra odraslih prirejena potrebam in značilnostim otrok. Načelo igre je razmeroma preprosto. Otroci naj igrajo košarko, ki ustreza stopnji njihovega telesnega in duševnega razvoja. Igro odraslih jim zato prilagodimo.

Prijave sprejemamo do 20. junija 2020 oziroma do zapolnitve razpoložljivih terminov. Klub ima na voljo dve vzporedni predstavitvi, v terminu med 7. septembrom in 2. oktobrom 2020.

COVID-19 in šole:
Glede možnosti izvedbe Igrive košarke na šoli kjer klub deluje, prosimo preverite ali bo šola dovolila izvedbo programa. Naprošamo, da se o tem prepričate preden rezervirate svoj termin, da ne bo prihajalo do kasnejših odpovedi.

Dodatne informacije dobite na matej.likar@kzs.si.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se