Nazaj

Razpis za predstavitev Igrive košarke v letu 2022

09
maj
2022
  • Ostalo

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je objavila razpis za predstavitev Igrive košarke v letu 2022. Projekt se bo izvajal v začetku šolskega leta, in sicer med 5. septembrom in 14. oktobrom. Vsak klub ima na voljo dve brezplačni vzporedni predstavitvi v istem terminu.

Projekt IGRIVA KOŠARKA je pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije nastal leta 2008 z namenom približanja košarke otrokom, starim od štirih do devet let. To želimo storiti na čim bolj razigran in igriv način. V enajstih letih se je z Igrivo košarko poigralo že več kot 250.000 otrok po vsej Sloveniji. Obiskali smo večino osnovnih šol po Sloveniji ter tudi prenekatero javno prireditev. Odziv otrok ter ostalih sodelujočih je bil vselej odličen, saj se je Igriva košarka izkazala za najmlajše izjemno atraktiven projekt, katerega zaščitni znak je postala tudi priljubljena maskota Lipko.


Z igrivim košarkarskim projektom želimo košarko približati starostni skupini, ki smo ji v preteklosti težje omogočili ukvarjanje in spoznavanje s to športno panogo na njej prijazen način. Za prijavo in dodatne informacije se lahko obrnete na vodjo Igrive košarke Mateja Likarja.

Prijave sprejemamo do 25. maja 2022 oziroma do zapolnitve razpolžljivih terminov. Vsak klub ima na voljo dve vzporedni predstavitvi, v terminu med 5. septembrom in 14. oktobrom 2022.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se