Nazaj

Reprezentanca deklet U16 zaključila s pripravljalnimi tekmami

09
avg.
2019
  • Dekleta U16

Ljubljana - Reprezentanca deklet U16 je v zadnjem ciklu priprav za evropsko prvenstvo divizije B, ki se bo med 15. in 24. avgustom odvijalo v Sofiji. Košarkarice so na Hrvaškem odigrale dve pripravljalni tekmi, kjer so prvo tekmo izgubile (54:40), drugo pa zmagale (50:53). Po povratku v Slovenijo bodo v Postojni opravile še zadnje treninge, nato pa se bodo v torek, 13. avgusta, odpravile na pot v Bolgarijo. Slovenija bo na prvenstvu nastopila v skupini A skupaj z Bosno in Hercegovino, Srbijo, Romunijo, Črno goro in Islandijo. 


Gašper Sluga, selektor reprezentance deklet U16:
"Za nami je zadnji cikel priprav, ki smo ga zaključili s tekmama proti Hrvaški. Na prvi tekmi smo imeli obilico smole. Kakšni sta poškodbi Šrotove in Garičeve še čakamo in upamo na najboljše. Na drugi tekmi so dekleta stopila skupaj in z borbeno igro nadoknadila primanjkljaj višine pod obročema. Vidi se tudi močna povezanost deklet ter pripadnost ekipi in to mora biti naše vodilo na EP. Priprave zapušča Sara Sambolić, kateri se zahvaljujem za odnos in zelo korektno delo skozi celotno poletje."

PRIPRAVLJALNI TEKMI NA HRVAŠKEM

Četrtek, 8. avgust
HRVAŠKA : SLOVENIJA 54:40

STATISTIKA

Petek, 9. avgust
HRVAŠKA : SLOVENIJA 50:53
STATISTIKA

PODSTRAN REPREZENTANCE DEKLET U16
 

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se