Nazaj

Reprezentanco deklet U18 čaka še zadnja tekma, dekleta U16 začenjajo s pripravami

28
jun.
2019
  • Dekleta U18
  • Dekleta U16

Ljubljana - Medtem ko je slovenska ženska članska reprezentanca že začela svoje nastope na letošnjem evropskem prvenstvu, pa se reprezentanci deklet U18 in U16 vneto pripravljajo na evropski prvenstvi v svoji starostni kategoriji. 


Reprezentanca deklet U18 je s tekmami v Slovenj Gradcu zaključila tretji cikel priprav na evropsko prvenstvo divizije B v Severni Makedoniji, na katerega se bodo dekleta odpravile že v naslednjem tednu, natančneje 3. julija. Pred odhodom na prvenstvo jih v Banji Koviljači (Srbija) čaka še pripravljalna tekma proti reprezentanci Srbije, nato pa jih v Postojni čaka še zadnji del priprav pred odhodom v Skopje.

Ernest Novak, selektor slovenske reprezentance deklet U18:
"V zadnjem ciklu smo odigrali tri tekme in s prikazanim sem zadovoljen, še vedno pa imamo v igri padce, ki jih moramo čim bolj omejiti. Zadovoljen sem tudi s pristopom deklet in to moramo zadržati tudi na današnji, zadnji tekmi proti Srbiji. Po tretjem ciklu sem se žal moral zahvaliti trem dekletom, ki so se odzvale vabilu in nam pomagale pri pripravah na prvenstvo. Hvala Nataliji Hočevar, Pii Fistrovič in Niki Horvat."

TEKME NA EVROPSKEM PRVENSTU 2019
NAČRT PRIPRAV
PODSTRAN REPREZENTANCE DEKLET U18


Reprezentanca deklet U16 bo v nedeljo zaključila z nacionalnim programom v sklopu katerega so poleg preglednih treningov odigrale tudi štiri pripravljalne tekme. Poleg tekme s starejšimi kolegicami, reprezentanco U18, so se pomerile še s članskimi ekipami Ježice, Domžal in Konjic. Dekleta bodo tako s pripravami na evropsko prvenstvo divizije B, ki se bo med 15. in 24. avgustom odvijalo v Sofiji, začele v sredo, 3. julija. Reprezentanca se bo zbrala v Postojni, v četrtek, 11. julija, pa dekleta čaka že prva pripravljalna tekma v Luksemburgu. 

TEKME NA EVROPSKEM PRVENSTVU 2019
NAČRT PRIPRAV (sledi naknadno)
PODSTRAN REPREZENTANCE DEKLET U16

 

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se