Nazaj

Reprezentanti izbrali številke, v sredo v Tel Aviv

08
nov.
2022
  • Člani

Ljubljana – Moški članski košarkarski reprezentanci so se na ponedeljkovem večernem treningu priključili Edo Murić, Jordan Morgan in Žiga Samar, igralce pa je zvečer v hotelu pozdravil tudi selektor Aleksander Sekulić. V zasedbi #mojtim tako manjka le še Gregor Glas, čigar status je zaradi evroligaške tekme še vprašljiv. Reprezentanca bo v Ljubljani trenirala še v sredo dopoldan in v popoldanskih urah poletela proti Tel Avivu. Tekma kvalifikacij za svetovno prvenstvo z Izraelom jo namreč čaka v petek ob 13. uri. Že v ponedeljek pa bo ob 18. uri v Kopru gostila Nemčijo, vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Eventima in Petrola.

KVALIFIKACIJE ZA SVETOVNO PRVENSTVO 2023

3. kolo drugega dela
Petek, 11. november 2022, ob 13. uri po slovenskem času
Tel Aviv – Shlomo Group Arena
IZRAEL : SLOVENIJA

4. kolo drugega dela
Ponedeljek, 14. november 2022, ob 18. uri
Koper - Arena Bonifika
SLOVENIJA : NEMČIJA


SPLETNA STRAN KVALIFIKACIJ ZA SVETOVNO PRVENSTVO 2023  

Treningi na ljubljanski Ježici minevajo v zelo dobrem ter predvsem izjemno delovnem vzdušju. Na parketu se odvija hud boj za vsako žogo, prav vsi igralci pa so se odlično vklopili v sistem igre, ki si ga je za spremenjeno reprezentančno zasedbo zamislil trenerski štab.

Igralci so si za prihajajoči tekmi izbrali številke, ki jih bodo nosili na dresih. Trije novinci v #mojtim so si izbrali številke 1 (Urban Klavžar), 25 (Petar Vujačić) in 37 (Leon Stergar).

1 - URBAN KLAVŽAR
2 - ROBERT JURKOVIĆ
4 - ŽIGA SAMAR
8 - EDO MURIĆ
13 - MIHA LAPORNIK
17 - JAN ŠPAN
19 - JORDAN MORGAN
21 - BLAŽ MAHKOVIC
25 - PETAR VUJAČIĆ
32 - BINE PREPELIČ
33 - GREGOR GLAS
34 - JURIJ MACURA
37 - LEON STERGAR
55 - JAKOB ČEBAŠEK


PODSTRAN MOŠKE ČLANSKE REPREZENTANCE

Vstopnice za dvoboj z Nemčijo v predprodaji po 25 evrov

Slovenci na tekmi proti Nemčiji računajo na pomoč navijačev, ki so se v koprski Bonifiki že večkrat izkazali z glasnim navijanjem. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. V predprodaji je cena posamezne vstopnice 25 evrov, redna cena na dan tekme pa znaša 30 evrov. Na voljo so tudi vstopnice tik ob samem igrišču. Otroci do dopolnjenega šestega leta imajo na tekmo prost vstop, a nimajo zagotovljenega sedeža. Vse informacije glede vstopnic ter sam nakup lahko izvedete na spodnji povezavi.

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC SLOVENIJA : NEMČIJA
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se