Nazaj

S Kompasom na olimpijski kvalifikacijski turnir v Kaunas

23
jan.
2020
  • Člani

Ljubljana – Organizatorji olimpijskega kvalifikacijskega turnirja v Litvi so sporočili pomembno novico za vse slovenske ljubitelje košarke. V prodaji so namreč vstopnice za tekme turnirja v Žalgiris Areni v Kaunasu. Slovenija bo v Litvi igrala v skupini B. Prvo tekmo bo igrala 24. junija  proti Angoli, naslednji dan pa jo čaka še obračun s Poljsko. Za slovenske navijače je poseben program pripravila Turistična agencija Kompas.

Vsak dan turnirja bosta na sporedu dve tekmi, in sicer po ena iz vsake skupine. Ure tekem bodo organizatorji sporočili naknadno, je pa že znano, da so za navijače na voljo dnevne vstopnice.

Za slovenske navijače je poseben navijaški program pripravila Turistična agencija Kompas. Slednja v svoji ponudbi omogoča tudi nakup vstopnic v slovenskem navijaškem sektorju (določena zagotovljena kvota vstopnic). Več informacij navijači dobijo na SPLETNI STRANI TA KOMPAS, na elektronskem naslovu sport@kompas.si oziroma telefonski številki 01/2006-349.

RAZPORED TEKEM TURNIRJA V KAUNASU (URE BODO ZNANE NAKNADNO)

23. junij 2020
LITVA : VENEZUELA in POLJSKA : ANGOLA

24. junij 2020
ANGOLA : SLOVENIJA in VENEZUELA : JUŽNA KOREJA

25. junij 2020
LITVA : JUŽNA KOREJA in SLOVENIJA : POLJSKA

27. junij 2020
POLFINALNI TEKMI (A1 : B2 in A2 : B1)

28. junij 2020
FINALE (ZMAGOVALCA POLFINALNIH TEKEM)

Slovenija bo v Litvi igrala v skupini B, prvo tekmo pa bo igrala 24. junija  proti Angoli. Naslednji dan jo čaka obračun s Poljsko, v primeru osvojitve prvega ali drugega mesta v skupini pa se bo v polfinalu srečala z najboljšima ekipa iz skupine A, Litvo, Venezuelo ali Južno Korejo. Po odigranih tekmah znotraj posamezne skupine (23., 24. in 25. junija) ter prostem dnevu (26. junij), bosta 27. junija namreč na sporedu polfinalna obračuna (A1 : B2 in A2 : B1), 28. junija pa še finalni dvoboj zmagovalcev polfinala, ki bo prinesel udeleženca olimpijskih iger.  V Tokio so že uvrščene Španija, Francija, ZDA, Argentina, Avstralija, Nigerija, Iran ter Japonska.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se