Nazaj

Slovenci na igrišče v Parizu šele v soboto

10
sep.
2021
  • Košarka 3x3

Ljubljana - Pariz od danes do nedelje gosti člansko evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Slovenija na prvenstvu stare celine nastopa z moško zasedbo in bi danes morala odigrati dvoboja skupinskega dela proti Estoniji in Poljski. Zaradi manjših zapletov ob testiranju na koronavirus pa bo na igrišče stopila šele v soboto.

Slovenska delegacija je, tako kot vsi drugi udeleženci, ob prihodu na prizorišče evropskega prvenstva v košarki 3x3 v Parizu opravila testiranje na koronavirus. Slednje pa je v slovenski reprezentanci prikazalo nejasen rezultat, tako da so testiranje morali ponoviti. Ker organizatorji niso pravočasno prejeli rezultatov novega testiranja so se odločili, da za vsak slučaj tekmi Slovencev prestavijo na sobotni termin.

Slovenci bodo tako na igrišče evropskega prvenstva stopili pred uradnim začetkom sobotnega dogajanja. Ob 15.45 uri se bodo pomerili proti Estoncem in ob 16.35 še proti Poljakom.

VSE O EVROPSKEM PRVENSTVU V KOŠARKI 3X3 V PARIZU
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se