Nazaj

Slovenke v Nišu računajo na glasno podporo navijačev

11
jun.
2019
  • Članice

Zreče – Misija Košarkarske zveze Slovenije ''Niš nas ne ustavi'' se bliža vrelišču. Začetek evropskega prvenstva v Srbiji in Latviji je namreč vse bližje. Slovenke bodo EuroBasket v Nišu s tekmo proti Madžarski začele 27. junija. Reprezentantke na vročem parketu dvorane Čair računajo tudi na glasno podporo navijačev.

Za vse navijače slovenske reprezentance je turistična agencija Kompas v sodelovanju z Nomagom, Telemachom in KZS pripravila posebna navijaška paketa. V Niš se tako z organiziranim programom lahko odpravite že za 169 € (uvodni dve tekmi skupinskega dela) oziroma 189 € (vse tri tekme skupinskega dela) z doplačilom za vstopnice za tekme in morebitne individualne želje ter izlete.

Z lepo gesto za navijače se je še enkrat več izkazal generalni sponzor slovenskih košarkarskih reprezentanc, podjetje Telemach. Slednji je prvim stotim prijavljenim navijačem na enega izmed Kompasovih programov, podaril vstopnice za tekme slovenske reprezentance v Nišu.

SPLETNA STRAN EVROPSKEGA PRVENSTVA
EP V KOŠARKI ZA ŽENSKE NIŠ 2019 – PROGRAMA TURISTIČNE AGENCIJE KOMPAS

Prijavo za navijaško potovanje v Niš lahko opravite v vseh Kompasovih poslovalnicah, kjer lahko kupite tudi samo vstopnice za tekme. Vstopnice so sicer na voljo tudi na SPLETNI STRANI ORGANIZATORJEV prvenstva.

Slovenske košarkarice bodo na prvenstvu igrale v skupini C, ki bo domovanje skupinskega dela imela v dvorani Čair v Nišu. EuroBasket bodo začele v četrtek, 27. junija, ob 16. uri, ko se bodo pomerile z Madžarkami. Slovenske košarkarice bodo tudi tekmo drugega kola proti Turčiji igrale ob 16. uri (petek, 28.6.), po dnevu premora pa se bodo na tretji tekmi (nedelja, 30.6.) ob 18.30 pomerile še z Italijo.

PODSTRAN ŽENSKE ČLANSKE REPREZENTANCE

Pomoč navijačev v Nišu bo še kako pomembna. Prvouvrščene reprezentance vsake skupine se bodo po odigranem skupinskem delu neposredno uvrstile v četrtino finala, drugo in tretjeuvrščene reprezentance skupin čaka repasaž za preostala štiri prosta mesta v izločilnih bojih (A2:B3, A3:B2 – v ponedeljek, 1. julija in C2:D3, C3:D2 – v torek, 2. julija), zadnjeuvrščene ekipe po odigranem skupinskem delu pa bodo z nastopi na prvenstvu zaključile.

Zaključne boje prvenstva bo gostil Beograd. Četrtfinalni dvoboji bodo na sporedu 4. julija, polfinalna dvoboja 6. julija, boji za končne uvrstitve pa v nedeljo, 7. julija 2019. Tekma za tretje mesto bo na sporedu ob 17.30 uri, veliki finale pa ob 20.30. Šest najboljših ekip ženskega EuroBasketa 2019 se bo uvrstilo na štiri olimpijske kvalifikacijske turnirje za nastop na poletnih igrah v Tokiu.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se