Nazaj

Srednješolci in srednješolke zaključili s četrtfinalom, osnovnošolci pa na polovici

23
jan.
2020
  • Košarkarski Superšolar

Ljubljana - Dijaki in dijakinje so odigrali vse četrtfinalne turnirje DP srednjih šol v košarki. Največje presenečenje so pripravili košarkarji Gimnazije Škofja Loka, ki so s tesno zmago 55:54 izločili branilce naslova prvakov, dijake Gimnazije Šentvid. Pri osnovnošolcih pa je za nami malce več kot polovica četrtfinalnih turnirjev.

Pri košarkaricah so si polfinale priigrale dijakinje III. gimnazije Maribor, I. gimnazije v Celju, Gimnazije Šiška, Gimnazije Bežigrad, Gimnazije Šentvid in Gimnazije Franceta Prešerna Kranj. Pri dijakih pa v lovu za naslovom prvakov ostajajo košarkarji ŠC Rogaška Slatina, I. gimnazije v Celju, Gimnazije Škofja Loka, ŠC Novo mesto - SEŠTG, SUAŠ Ljubljana in SŠ Domžale.

Med osnovnošolci imamo pri učencih znanih že 16 izmed 24 udeležencev polfinala regij, pri učenkah pa sta že znani polfinalni skupini A in C, medtem, ko bo polfinalna skupina B znana v sredo.

ST. UČENCI - IZIDI ČETRTFINALNIH TURNIRJEV

ST. UČENKE - IZIDI ČETRTFINALNIH TURNIRJEV

DIJAKINJE - IZIDI ČETRTFINALNIH TURNIRJEV

DIJAKI - IZIDI ČETRTFINALNIH TURNIRJEV
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se