Nazaj

Stadionshop z akcijo za navijače ženske reprezentance

18
jun.
2019
  • Članice

Ljubljana – Začetek evropskega prvenstva za košarkarice je vse bližje. Tako kot reprezentantke, svoje načrte kujejo tudi zvesti slovenski navijači. Verjamemo, da se bodo v Nišu zbrali v velikem številu in v dvorani Čair glasno navijali za izbranke selektorja Damirja Grgiča.

Za vse navijače, ki boste v Nišu stiskali pesti za Aleksandro Krošelj, Tejo Oblak, Annamario Prezelj, Marušo Seničar, Tejo Goršič, Niko Barič, Tino Jakovina, Evo Rupnik, Evo Lisec, Zalo Friškovec, Shante Marie Evans in Meriso Dautović je Stadionshop pripravil posebno ponudbo.

Na elektronski naslov info@stadionshop.com pošljite kakršnokoli dokazilo, da se odpravljate podpirat slovenska dekleta na ženski EuroBasket v Srbijo in prejeli boste posebno kodo za 15-odstotni popust na vse artikle, na TEJ POVEZAVI, med katerimi je tudi nova ekskluzivna adidas kolekcija Košarkarske zveze Slovenije.

Slovenke v Nišu računajo na glasno pomoč navijačev
Turistična agencija Kompas je v sodelovanju z Nomagom, Telemachom in KZS pripravila posebna navijaška paketa. V Niš se tako z organiziranim programom lahko odpravite že za 169 € (uvodni dve tekmi skupinskega dela) oziroma 189 € (vse tri tekme skupinskega dela) z doplačilom za vstopnice za tekme in morebitne individualne želje ter izlete.

SPLETNA STRAN EVROPSKEGA PRVENSTVA
EP V KOŠARKI ZA ŽENSKE NIŠ 2019 – PROGRAMA TURISTIČNE AGENCIJE KOMPAS

Prijavo za navijaško potovanje v Niš še vedno lahko opravite v vseh Kompasovih poslovalnicah, kjer lahko kupite tudi samo vstopnice za tekme. Vstopnice so sicer na voljo tudi na SPLETNI STRANI ORGANIZATORJEV prvenstva.

Slovenske košarkarice bodo na prvenstvu igrale v skupini C, ki bo domovanje skupinskega dela imela v dvorani Čair v Nišu. EuroBasket bodo začele v četrtek, 27. junija, ob 16. uri, ko se bodo pomerile z Madžarkami. Slovenske košarkarice bodo tudi tekmo drugega kola proti Turčiji igrale ob 16. uri (petek, 28.6.), po dnevu premora pa se bodo na tretji tekmi (nedelja, 30.6.) ob 18.30 pomerile še z Italijo.

PODSTRAN ŽENSKE ČLANSKE REPREZENTANCE
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se