Nazaj

Tedenski napovednik tekem članskih tekmovanj KZS

01
feb.
2021
  • Liga Nova KBM
  • 1. SKL za ženske

Ljubljana – Igralci 1.SKL bodo ta teden odigrali zadnje, 18. kolo prvega dela tekmovanja v 1.SKL. V borbi za ligo za prvaka je ostala še ena neznanka saj se za zadnje mesto, ki vodi tja, borita Terme Olimia Podčetrtek in Šentjur. Dekleta pa bodo med reprezentančnim premorom odigrala dve tekmi v 1.SKL za ženske.
FOTO: Drago Perko/KK Krka

1. SKL ZA MOŠKE

V zadnjem kolu prvega dela prvenstva v 1.SKL sta še dve ekipi v borbi za ligo za prvaka. Ker sta Terme Olimia Podčetrtek in Šentjur na koncu lahko izenačena po številu zmag. Iigralci Podčetrtka se lahko med elito uvrstijo z zmago 6. februarja doma proti Rogaški ali ob porazu Šentjurja na Polzeli. V obratnem primeru, torej ob porazu z Rogaško ter zmago Šentjurja, bo o končni uvrstitvi obeh ekip odločala razlika med danimi in prejetimi koši vseh odigranih tekem obeh ekip v prvem delu tekmovanja, saj sta ekipi v medsebojnih dvobojih izenačeni po številu zmag in po številu doseženih točk. Prav tako bo zadnje kolo prvega dela tekmovanja priložnost za ogled dveh derbijev in sicer med Krko in Helios Sunsi ter gorenjski derbi med ECE Triglavom ter GGD Šenčurjem. Vse sobotne tekme bodo tokrat ob isti uri in seveda na voljo v SPLETNIH PRENOSIH.

1. SKL, 18. kolo
Sreda, 3. februar, ob 18.00
KRKA : HELIOS SUNS (STATISTIKA)
Sobota, 6. februar, ob 19.00
TERME OLIMIA PODČETRTEK : ROGAŠKA (STATISTIKA)
ECE TRIGLAV : GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR (STATISTIKA)
HOPSI POLZELA : ŠENTJUR (STATISTIKA)

RAZPORED TEKEM IN LESTVICA PRVEGA DELA 1.SKL

1. SKL ZA ŽENSKE

V prihajajočem tednu je na sporedu reprezentančni premor zaradi nastopa naše ženske članske reprezentance, ki bo v tretjem kvalifikacijskem ciklu za evropsko prvenstvo za ženske 2021 odigrala še zadnji dve tekmi in se bo vsaj z eno zmago tudi praktično uvrstila na svoje tretje zaporedno evropsko prvenstvo. Kljub temu bosta odigrani dve tekmi v 1.SKL za ženske. V zaostali tekmi 4. kola drugega dela tekmovanja bo v četrtek, 4. februarja, na sporedu mestni derbi me Ježico in Aksonom Ilirijo, naslednji dan pa bosta Triglav in Pro-Bit Konjice vnaprej odigrala tekmo 13. kola.

1. SKL ZA ŽENSKE, 2. del, 4. kolo
Četrtek, 4. februar, ob 18.00
JEŽICA : AKSON ILIRIJA (STATISTIKA)

1. SKL ZA ŽENSKE, 2. del, 13. kolo
Petek, 5. februar, ob 20.15
TRIGLAV : PRO-BIT KONJICE (STATISTIKA)

RAZPORED IN LESTVICA 1.SKL ZA ŽENSKE
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se