Nazaj

Tedenski napovednik tekem članskih tekmovanj KZS

28
feb.
2021
  • Liga Nova KBM
  • 1. SKL za ženske

Ljubljana – Prejšnji teden se je začel drugi del v Ligi Nova KBM, v prihajajočem tednu pa bodo košarkarji 2. kolo odigrali po ustaljenem ritmu. Dekleta v 1.SKL za ženske bodo prihajajoči teden posvetila odigravanju zaostalih tekem 4. in 5. kola drugega dela državnega prvenstva. Pri moških in ženskah bo zanimivo v Ljubljani, kjer bo pri moških Cedevita Olimpija pričakala Rogaško, pri dekletih pa se bo odigral mestni derbi med Ježico in Aksonom Ilirijo.

LIGA NOVA KBM

V ligi Nova KBM se je prejšnji teden začel drugi del tekmovanja in odigrana so bila že prva štiri srečanja. Novi teden nam ponuja štiri nove dvoboje, obe tekmi v Ligi za prvaka, v Ljubljani in Šenčurju, pa bosta zelo zanimivi, saj pomlajena ekipa Cedevite Olimpije pričakuje vedno neugodno Rogaško, GGD Šenčur pa bo na domačem igrišču poizkusil popraviti bled vtis, ki so ga igralci v 1. kolu drugega dela tekmovanja pustili v Ljubljani. Tudi v Ligi za obstanek bo zanimivo srečanje v Laškem, saj se obe ekipi potegujeta za mesto v četrtfinalu državnega prvenstva. Ogled tekem bo mogoč v SPLETNIH PRENOSIH.

LIGA NOVA KBM
2. kolo - Liga Nova KBM za prvaka
Četrtek, 4. marec, ob 19.00

CEDEVITA OLIMPIJA : ROGAŠKA (STATISTIKA)
Sobota, 6. marec, ob 19.00
GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR : TERME OLIMIA PODČETRTEK (STATISTIKA)

2. kolo - Liga Nova KBM za obstanek
Sreda, 3. marec, ob 18.00

ZLATOROG LAŠKO : ECE TRIGLAV (STATISTIKA)
Sobota, 6. marec, ob 18.00
ŠENTJUR : HOPSI POLZELA (STATISTIKA)

RAZPORED TEKEM IN LESTVICA DRUGEGA DELA LIGE NOVA KBM

1. SKL ZA ŽENSKE

Prihajajoči teden bo v 1.SKL za ženske rezerviran za igranje zaostalih tekem, tako bodo v torek, petek in soboto na sporedu tri takšna srečanja. Najbolj zanimiv bo mestni derbi med Ježico in Aksonom Ilirijo, ki si delita domicilno dvorano. Ježica bo v tem tednu tudi odigrala dve tekmi, Cinkarna Celje pa bo na gostovanju v Grosuplju absolutni favorit za zmago.

1. SKL ZA ŽENSKE, 2. del, 4. kolo
Torek, 2. marec, ob 18.00

JEŽICA : AKSON ILIRIJA (STATISTIKA)

1. SKL ZA ŽENSKE, 2. del, 5. kolo
Petek, 5. marec, ob 19.00

MARIBOR : JEŽICA (STATISTIKA)
Sobota, 6. marec, ob 18.00
GROSUPLJE : CINKARNA CELJE (STATISTIKA)

RAZPORED IN LESTVICA 1.SKL ZA ŽENSKE
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se