Nazaj

Tedenski napovednik tekem članskih tekmovanj

30
dec.
2019
  • Liga Nova KBM
  • 1. SKL za ženske
  • 2. SKL

Ljubljana - Po prazničnem premoru bodo s tekmovanji pod klubskimi koši najprej nadaljevale ekipe v 1. SKL za moške, 1. SKL za ženske in 2. SKL za moške. V 1. SKL se v soboto, 4. januarja, obeta lokalni derbi med Šentjurjem in Zlatorogom, zanimivo bo tudi v Šenčurju na obračunu med Gorenjsko gradbeno družbo Šenčur in Rogaško. V 1. SKL za ženske bosta v soboto na sporedu dve tekmi. Grosuplje doma pričakuje Cinkarno Celje, v Domžalah pa se bosta v mestnem derbiju pomerili ekipi Domžal in Jasmin sport Ledite. V 2. SKL za moške bodo v soboto odigrane štiri tekme, tretje in četrtoligaši pa bodo s tekmami nadaljevali sedmega in desetega januarja.

1. SKL ZA MOŠKE

V novem koledarskem letu bodo prvoligaši nadaljevali s tekmami trinajstega kola. V Hruševcu se v soboto, 4. januarja, obeta lokalni derbi med Šentjurjem in Zlatorogom. Obe ekipi sta v zadnjih petih tekmah uspeli vpisati eno zmago, zato bo sobotni obračun še kako pomemben pred nadaljevanjem prvenstva. Na prvi medsebojni tekmi letošnje sezone so v Treh Lilijah slavili Laščani. Na Gorenjskem se obeta zanimiv obračun med domačim Šenčurjem in Rogaško. Šenčurjani so po enajstih odigranih tekmah trenutno na petem mestu, ki še vodi v Ligo za prvaka, Slatničani pa s tekmo manj zasedajo šesto mesto. Prvi medsebojni obračun so dobili košarkarji Rogaške. V preostali tekmi pa se obeta obračun med Terme Olimia Podčetrtkom in Helios Sunsi, slednji so koledarsko leto končali na drugem mestu, na svojem računu pa imajo devet zmag in dva poraza. Vse tri tekme bo moč spremljati v spletnem prenosu na YouTube profilu KZS - videoposnetki tekem.

13. kolo
Sobota, 4. januar, ob 19.00
ŠENTJUR : ZLATOROG LAŠKO (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR : ROGAŠKA (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

TERME OLIMIA PODČETRTEK : HELIOS SUNS (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS


LESTVICA 1. SKL ZA MOŠKE

1. SKL ZA ŽENSKE

V državnem prvenstvu za ženske bodo v novem koledarskem letu prve stopile na parket košarkarice Grosuplja in Celja. V Športni dvorani Brinje se bodo domače Grosupeljčanke v soboto, 4. januarja, ob 17.30 uri postavile po robu vodilnim Celjankam. Prav tako pa bo v soboto na sporedu še mestni obračun med domačimi Domžalami in Jasmin sport Ledito. Tekma se bo na Osnovni šoli Venclja Perka začela ob 18. uri. 

15. kolo
Sobota, 4. januar, ob 17.30

GROSUPLJE : CINKARNA CELJE (STATISTIKA)

Ob 18.00
DOMŽALE : JASMIN SPORT LEDITA (STATISTIKA)

LESTVICA 1. SKL ZA ŽENSKE

2. SKL ZA MOŠKE

V 2. SKL bodo v soboto, 4. januarja, na sporedu štiri tekme trinajstega kola. Ljubljana bo gostila Triglav, LTH Castings v Športni dvorani Poden pričakuje Trote, v lokalnem obračunu v Šolskem centru v Postojni pa se bodo domači Postojnčani pomerili z vodilnimi košarkarji Mesarije Prunk Sežana. Zanimiv obračun se obeta tudi v Celju, kjer se bodo v regionalnem derbiju pomerili košarkarji Celja in Hrastnika. 

13. kolo
Sobota, 4. januar, ob 17.00

LJUBLJANA : ECE TRIGLAV (STATISTIKA)

Ob 18.00
LTH CASTINGS : TROTI (STATISTIKA)

Ob 19.00
CELJE : HRASTNIK (STATISTIKA)

PVC NAGODE POSTOJNA : MESARIJA PRUNK SEŽANA (STATISTIKA)


LESTVICA 2. SKL ZA MOŠKE

 

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se