Nazaj

Tedenski napovednik tekem članskih tekmovanj

13
jan.
2020
  • Liga Nova KBM
  • 1. SKL za ženske
  • 2. SKL
  • 3. SKL
  • 4. SKL
  • Pokal članic

Ljubljana - V 1. SKL za moške se bosta danes v neposrednem televizijskem prenosu na Šport TV pomerili ekipi Helios Suns in Krke. V preostalih tekmah se obetajo obračuni med Gorenjsko gradbeno družbo Šenčur in Koper Primorsko, Rogaško in Zlatorogom ter Šentjurjem in Terme Olimia Podčetrtkom. V državnem prvenstvu za ženske je derbi 17. kola na sporedu v soboto, ko se bosta na Ježici pomerili ekipi Ježice in Jasmin sport Ledite. V 2. SKL bodo v soboto, 18. januarja, na sporedu vse tekme 15. kola, zanimivo bo tudi na prizoriščih 3. ter 4. SKL. Danes in jutri pa bodo odigrane še zadnje tekme slovenskega pokalnega tekmovanja za članice.

1. SKL ZA MOŠKE

Za uvod v 15. kolo se bosta danes ob 18.45 uri v neposrednem televizijskem prenosu na Šport TV pomerili ekipi Helios Suns in Krke. Prvi medsebojni obračun so v začetku meseca novembra v Novem mestu z rezultatom 73:66 dobili domžalski košarkarji, ki imajo v svojih vrstah tudi najboljšega strelca državnega prvenstva, Blaža Mahkovica (16,3 točke na tekmo). V preostalih tekmah se bosta že jutri srečali ekipi Gorenjske gradbene družbe Šenčur in Koper Primorske, v soboto pa se na Štajerskem obetata tekmi med Rogaško in Zlatorogom ter Šentjurjem in Terme Olima Podčetrtkom. Vse tekme bo moč spremljati v spletnem prenosu.

15. kolo
Ponedeljek, 13. januar, ob 18.45 - prenos na Šport TV

HELIOS SUNS : KRKA (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

Torek, 14. januar, ob 19.00
GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR : KOPER PRIMORSKA (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

Sobota, 18. januar, ob 19.00
ROGAŠKA : ZLATOROG LAŠKO (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

ŠENTJUR : TERME OLIMIA PODČETRTEK (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS
 

LESTVICA 1. SKL ZA MOŠKE

1. SKL ZA ŽENSKE

V državnem prvenstvu za ženske bodo v petek in soboto na sporedu vse štiri tekme 17. kola. V petek, 17. januarja, se bosta v večernih urah pomerili ekipi Maribora in Cinkarne Celje. Dan kasneje se bosta v derbiju kola pomerili ekipi Ježice in Jasmin sport Ledite, na sporedu pa sta še tekmi med Grosupljem in Pro-Bit Konjicami ter Akson Ilirijo in Triglavom.

17. kolo
Petek, 17. januar, ob 20.00
MARIBOR : CINKARNA CELJE (STATISTIKA)

Sobota, 18. januar, ob 17.00
JEŽICA : JASMIN SPORT LEDITA (STATISTIKA)

Ob 17.30
GROSUPLJE : PRO-BIT KONJICE (STATISTIKA)

Ob 19.30
AKSON ILIRIJA : TRIGLAV (STATISTIKA)
 

LESTVICA 1. SKL ZA ŽENSKE

2. SKL

V 2. SKL za moške bo v soboto, 18. januarja, na sporedu vseh pet tekem 15. kola. V Ljubljani bosta ob 17. uri odigrani tekmi med Ilirijo in ECE Triglavom ter Ljubljano in Troti. V Škofji Loki se obeta obračun med LTH Castings in Mesarijo Prunk Sežana, Postojnčani se bodo doma pomerili s košarkarji Brinox Medvod, v Portorož pa potujejo Celjani. 

15. kolo
Sobota, 18. januar, ob 17.00

ILIRIJA : ECE TRIGLAV (STATISTIKA)

LJUBLJANA : TROTI (STATISTIKA)

Ob 18.00
LTH CASTINGS : MESARIJA PRUNK SEŽANA (STATISTIKA)

Ob 19.00
PVC NAGODE POSTOJNA : BRINOX MEDVODE (STATISTIKA)

Ob 20.00
PORTOROŽ : CELJE (STATISTIKA)


LESTVICA 2. SKL ZA MOŠKE

3. SKL

Ekipe v 3. SKL bodo do konca prvega dela tekmovanja odigrala še 4. kola. V petek in soboto bodo odigrane tekme 11. kola. Derbi kola se obeta v soboto, kjer se bosta v skupini Center pomerili ekipi Kolpe Črnomlja in Enos Jesenic.

RAZPORED TEKEM IN LESTVICE 3. SKL

4. SKL

Tudi v 4. SKL se prvi del tekmovanja počasi bliža h koncu, zadnje kolo bo predvidoma odigrano v soboto, 8. februarja. To soboto je na sporedu 8 tekem, vodilni ekipi na lestvici v svojih skupinah pa sta Ipros Vrhnika in Prebold.

RAZPORED TEKME IN LESTVICE 4. SKL

POKAL ČLANIC

Danes in jutri bodo odigrane še zadnje tekme rednega dela pokalnega tekmovanja za ženske. Danes se bodo med seboj pomerile košarkarice Cinkarne Celje in Ježice, prednost s prve tekme imajo Celjanke (63:52). Jutri so na sporedu še tekme med Akson Ilirijo in Domžalami, Triglavom in Mariborom ter Grosupljem in Jasmin sport Ledit, prednost zmage s prve tekme pa imajo košarkarice Triglava, Akson Ilirije in Jasmin sport Ledite.
 

RAZPORED IN REZULTATI TEKEM

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se