Nazaj

Tedenski napovednik tekem članskih tekmovanj

27
jan.
2020
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - Z današnjim obračunom med Rogaško in Koper Primorsko se začenja predzadnje kolo prvega dela 1. SKL za moške. Prvi del se je medtem že končal za članice, šest ekip pa se bo že prihajajoči vikend podalo v boj za prvaka. V petek je na sporedu prva tekma drugega dela, pomerili se bosta ekipi Jasmin sport Ledite in Pro-Bit Konjic. Drugoligaško druščino do konca rednega dela še čaka pet kol, v soboto pa se obeta derbi zgornjega dela lestvice med Troti in ECE Triglavom. Ekipe v 3. in 4. SKL počasi že končujejo redni del tekmovanj, dve koli pred koncem pa se moštva še borijo za mesta, ki bi jim zagotovila nadaljevanje tekmovanja v boju za prvaka. 

1. SKL ZA MOŠKE

Danes se bosta v neposrednem televizijskem prenosu na Šport TV v derbiju predzadnjega kola rednega dela državnega prvenstva pomerili peta Rogaška in vodilna Koper Primorska. Prvi medsebojni obračun so v Kopru zanesljivo dobili košarkarji Koper Primorske, bilo je 76:53. V sredo, 29. januarja, se bosta v Hruševcu srečali ekipi Šentjurja in Krke, v soboto in v nedeljo pa bosta odigrani še tekmi med Terme Olimia Podčetrtkom in Zlatorogom ter Helios Sunsi in Hopsi.

17. kolo
Ponedeljek, 27. januar, ob 18.45

ROGAŠKA : KOPER PRIMORSKA (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

Sreda, 29. januar, ob 18.00
ŠENTJUR : KRKA (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

Sobota, 1. februar, ob 19.00
TERME OLIMIA PODČETRTEK : ZLATOROG LAŠKO (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

Nedelja, 2. februar, ob 19.00
HELIOS SUNS : HOPSI POLZELA (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

LESTVICA 1. SKL ZA MOŠKE
VIDEOPOSNETKI TEKEM

1. SKL ZA ŽENSKE

Članice so minuli vikend zaključile prvi del državnega prvenstva. Šest ekip se bo v nadaljevanju podalo v boj za prvaka, tri pa bodo igrale za razigravanje. Prva tekma v skupini za prvaka bo na sporedu že v petek, 31. januarja, ko se bosta v Domžalah ob 20. uri pomerili ekipi Jasmin sport Ledite in Pro.Bit Konjic. Dan kasneje bodo moči merile še košarkarice Ježice in Triglava ter Grosuplja in Cinkarne Celje.

1. SKL za ženske - za prvaka
1. kolo
Petek, 31. januar, ob 20.00

JASMIN SPORT LEDITA : PRO-BIT KONJICE (STATISTIKA)

Sobota, 1. februar, ob 17.00
JEŽICA : TRIGLAV (STATISTIKA)

Ob 17.30
GROSUPLJE : CINKARNA CELJE (STATISTIKA)

LESTVICA 1. SKL ZA ŽENSKE

2. SKL

V 2. SKL se v 17. kolu v soboto, 1. februarja, obeta derbi zgornjega dela lestvice med tretjimi Troti in drugim Triglavom. Troti so se z domačo zmago nad Ilirijo zavihteli tik pod vrh lestvice in za vodilnimi Sežančani zaostajajo za točko. Na drugi strani pa ima Triglav, s tekmo manj, točko manj od Trotov. Sedemnajsto kolo se sicer začenja že danes z obračunom med Ilirijo in Celjem, jutri pa se bosta pomerila še Hrastnik in Postojna. Preostali tekmi med Ljubljano in Sežano ter LTH Castingsom in Medvodami sta na sporedu v soboto.

17. kolo
Sreda, 29. januar, ob 20.15

ILIRIJA : CELJE (STATISTIKA)

Četrtek, 30. januar, ob 19.00
HRASTNIK : PVC NAGODE POSTOJNA (STATISTIKA)

Sobota, 1. februar, ob 17.00
LJUBLJANA : MESARIJA PRUNK SEŽANA (STATISTIKA)

Ob 18.00
TROTI : ECE TRIGLAV (STATISTIKA)

LTH CASTINGS : BRINOX MEDVODE (STATISTIKA)

LESTVICA 2. SKL ZA MOŠKE

3. SKL

V tekočem tednu bo na košarkarskih prizoriščih 3. SKL odigranih 12 tekem, odigrane bodo tekme 11. in 13. kola. V soboto, 1. februarja, se bosta za drugo mesto v skupini Zahod pomerila Hidria in Slovan. Prav tako, se bosta v soboto v skupini Vzhod za drugo mesto, poleg Radenske, v boj podala Vojnik in Nazarje.

RAZPORED TEKEM IN LESTVICE 3. SKL

4. SKL

Dva kola pred koncem rednega dela so več ali manj znane vodilne ekipe svojih skupin, še vedno pa traja boj za četrti mesti, ki še vodita v končnico. Konec tedna je na sporedu devet tekem. 

RAZPORED TEKEM IN LESTVICI 4. SKL

 

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se