Nazaj

Tedenski napovednik tekem članskih tekmovanj

03
feb.
2020
  • Liga Nova KBM
  • 1. SKL za ženske
  • 2. SKL
  • 3. SKL
  • 4. SKL

Ljubljana - Danes se bosta v neposrednem prenosu na Šport TV v prvi tekmi zadnjega kola rednega dela 1. SKL pomerili ekipi Krke in Rogaške. V preostalih tekmah se bodo vodilni Koprčani v sredo pomerili s Terme Olimia Podčetrtkom, v petek Zlatorog doma pričakuje Helios Suns, napeto pa bo v soboto, ko se bosta za mesto v Ligi za prvaka na Polzeli pomerili ekipi Hopsov in Gorenjske gradbene družbe Šenčur. V 1. SKL za ženske se v soboto, 8. februarja, v Celju obeta ponovitev lanskega finala med Cinkarno Celje in Triglavom. V 2. SKL se bosta v derbiju kola pomerili ekipi Mesarije Prunk Sežana in Ilirje, tretje in četrtoligaši pa bodo odigrali še zadnje tekme prvega dela tekmovanja. 

1. SKL ZA MOŠKE

Danes se bosta v neposrednem televizijskem prenosu na Šport TV v derbiju zadnjega kola rednega dela državnega prvenstva pomerili tretja Krka in četrta Rogaška. Prvi medsebojni obračun v letošnji sezoni so Rogaški Slatini dobili košarkarji Krke, bilo je 67:58. Obe ekipi sta v zadnjih petih tekmah dosegli štiri zmage in en poraz. Tekma se bo v Novem mestu začela ob 18.45 uri. V preostalih tekmah se bodo vodilni Koprčani v sredo pomerili s Terme Olimia Podčetrtkom, v petek Zlatorog doma pričakuje Helios Suns, napeto pa bo v soboto, ko se bosta za mesto v Ligi za prvaka na Polzeli pomerili ekipi Hopsov in Gorenjske gradbene družbe Šenčur. 

18. kolo
Ponedeljek, 3. februar, ob 18.45

KRKA : ROGAŠKA (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

Sreda, 5. februar, ob 18.00
KOPER PRIMORSKA : TERME OLIMIA PODČETRTEK (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

Petek, 7. februar, ob 19.30
ZLATOROG LAŠKO : HELIOS SUNS (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

Sobota, 8. februar, ob 19.00
HOPSI POLZELA : GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR (STATISTIKA)
SPLETNI PRENOS

LESTVICA 1. SKL ZA MOŠKE
VIDEOPOSNETKI TEKEM

1. SKL ZA ŽENSKE

Jutri, 4. februarja, bo na sporedu še tretja tekma uvodnega kola tekmovanja Za prvaka. V Športni dvorani Brinje se bosta ob 19. uri pomerili ekipi Grosuplja in Celja. V tekmovanju za razigravanje pa se bosta v soboto, 8. februarja, v zadnji tekmi prvega kola drugega dela srečali še ekipi Akson Ilirije in Domžal. Prav tako bodo v soboto na sporedu tekme drugega kola, Cinkarna Celje bo gostila Triglav, Pro-Bit Konjice pričakuje Ježico, Jasmin sport Ledita pa gostuje v Grosuplju. 

1. SKL za ženske - Za prvaka
1. kolo
Torek, 4. februar, ob 21.00

GROSUPLJE : CINKARNA CELJE (STATISTIKA)

1. kolo - Za razigravanje
Sobota, 8. februar, ob 17.00
AKSON ILIRIJA : DOMŽALE (STATISTIKA)

2. kolo - Za prvaka
Sobota, 8. februar

CINKARNA CELJE : TRIGLAV (STATISTIKA)

Ob 16.30
PRO-BIT KONJICE : JEŽICA (STATISTIKA)

Ob 20.00
GROSUPLJE : JASMIN SPORT LEDITA (STATISTIKA)

RAZPORED TEKEM IN LESTVICI 1. SKL ZA ŽENSKE

2. SKL

V 18. kolu 2. SKL bo v tekočem tednu na sporedu pet tekem. Derbi kola bo tokrat v Sežani, kjer se bodo košarkarji vodilne Mesarije Prunk Sežana v petek, 7. februarja, pomerili s četrtimi Ilirijani. Že v sredo bosta na sporedu tekmi med Brinox Medvodami in Portorožem ter PVC Nagode Postojno in LTH Castingsom. Dan kasneje Triglav doma pričakuje Hrastnik, v zadnji tekmi 18. kola pa Celje v soboto gosti Trote.

18. kolo
Sreda, 5. februar, ob 20:00

PVC NAGODE POSTOJNA : LTH CASTINGS (STATISTIKA)

Ob 20.30
BRINOX MEDVODE : PORTOROŽ (STATISTIKA)

Četrtek, 6. februar, ob 20.30
ECE TRIGLAV : HRASTNIK (STATISTIKA)

Petek, 7. februar, ob 19.00
MESARIJA PRUNK SEŽANA : ILIRIJA (STATISTIKA)

Sobota, 8. februar, ob 19.00
CELJE : TROTI (STATISTIKA)


LESTVICA 2. SKL ZA MOŠKE

3. SKL

Tretjeligaši bodo v tekočem tednu odigrali še zadnje tekme rednega dela tekmovanja, boj za mesta, ki peljejo v končnico, pa je še vedno zelo vroč. Litija, AKK Branik in Gorica že imajo zagotovljeno mesto v končnici. Derbi kola se tokrat obeta v soboto, ko si bosta na sproti stali ekipi Litije in Enos Jesenic.

RAZPORED TEKEM IN LESTVICE 3. SKL

4. SKL

Tudi četrtoligaši bodo v tem tednu odigrali še zadnje tekme prvega dela, več ali manj pa je znano, katere ekipe se bodo v nadaljevanju podale v boj za prvaka. Odločilni bosta tekmi med Radovljico in Orli Postojno ter Ivančno gorico in Portorožem.

RAZPORED TEKEM IN LESTVICI 4. SKL

 

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se