Nazaj

Tekme Lige Nova KBM odslej tudi na Šport TV

05
dec.
2017
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - Najmočnejše klubsko košarkarsko tekmovanje v Slovenije se znova seli na televizijske ekrane, prenose tekem Lige Nova KBM boste odslej lahko spremljali na Šport TV. V soboto, 9. decembra, si boste lahko v prenosu ogledali tekmo med Hopsi in Zlatorogom.

V decembru si boste v prenosu na Šport TV ogledali štiri tekme. Prvi prenos bo na sporedu že to soboto, ko bodo Hopsi gostili Zlatorog.

Po nepopolnih osmih kolih je na vrhu Sixt Primorska, na drugem mestu pa je s tekmo manj Rogaška. Sledijo štiri ekipe z enajstimi točkami (Petrol Olimpija, Hopsi Polzela, Ilirija in Šenčur), deset točk pa so doslej zbrali košarkarji Krke, Heliosa in Šentjurja. Na zadnjem mestu se z eno zmago na sedmih tekmah nahaja Zlatorog. V Ligo za prvaka se uvrsti prvih osem ekip, preostala dva moštva pa bosta z najboljšimi štirimi ekipami 2. SKL tvorila ekipo za obstanek/napredovanje v 1. SKL.

kolo datum ura tekma
9. 9. december 2017 19.00 Hopsi Polzela : Zlatorog Laško
10. 16. december 2017 19.00 Krka : Šenčur GGD
11. 23. december 2017 19.00 Rogaška : Ilirija
1. 30. december 2017 19.00 Zlatorog : Šentjur


Radoslav Nesterović, generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije:
"Veseli nas, da se Liga Nova KBM znova seli na televizijske ekrane. Prepričani smo, da bodo predstavniki klubov 1. SKL in ekipa Šport TV izbrali atraktivna srečanja, ki bodo pred zaslone privabile čim večje število gledalcev."

Kristijan Novak, predsednik združenja klubov 1. SKL za moške:
"Združenje klubov Lige Nova KBM in Šport TV sta na skupnem sestanku dosegla dogovor o neposrednih prenosih tekem Lige Nova KBM. Od 9. kola naprej bo v prenosu eno srečanje na kolo, tako imenovana tekma kola, ki bo predvajana v sobotnem terminu ob 19. uri. Tekmo kola izbere Združenje klubov Lige Nova KBM. Verjamemo, da je to pomemben korak pri popularizaciji klubske košarke v Sloveniji."

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se