Nazaj

Telemach in Košarkarska zveza Slovenije skupaj za nadaljnjo digitalizacijo

29
avg.
2022
  • Ostalo

Ljubljana – Košarkarska zveza Slovenije je s pomočjo generalnega sponzorja vseh slovenskih košarkarskih reprezentanc, Telemacha, stopila na dodatno pot digitalizacije poslovnih procesov krovne košarkarske organizacije v Sloveniji.

Podjetje Telemach s svojimi vrhunskimi produkti na področju digitalnega poslovanja v letu 2022 sodeluje tudi pri procesu digitalizacije Košarkarske zveze Slovenije.

Tako je generalni sponzor KZS poskrbel za odlično povezavo s svetovnim spletom pisarne KZS in omogočil gostovanje strežnikov KZS v enem iz najmodernejših podatkovnih centrov v Sloveniji, pod okriljem Telemacha.

Košarkarska zveza Slovenije bo tako nadaljevala s postopno digitalizacijo vseh poslovno tekmovalnih procesov, trenutno pa razvija svoj registracijski sistem za košarkarice in košarkarje, sistem za vodenje in upravljanje s tekmovanji, ter digitalni zapisnik, s katerim bo KZS poskrbela tudi za nekaj dodatnih finančnih prihrankov svojih članov.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se