Nazaj

Tina Trebec se vrača pod francoske koše

04
maj
2020
  • Članice

Ljubljana – Slovenska reprezentantka Tina Trebec se po odlično odigrani sezoni v Bolgariji vrača pod francoske koše. Po sezoni 2018/2019, ko je igrala za Montpellier, bo sedaj branila barve ekipe Montbrison, ki nastopa v drugi francoski ligi.

Tridesetletna in 188 cm visoka Tina Trebec je nazadnje igrala v bolgarski Montani, za seboj pa ima odlično sezono. V povprečju je na parketu na tekmo prebila dobrih 28 minut ter dosegala po 15,9 točke in zbrala slabih šest skokov. V ekipi, ki je v jadranski Waba ligi predčasno končano sezono zaključila na tretjem mestu, je tako imela vidno vlogo, večkrat pa si je priigrala tudi naziv najkoristnejše košarkarice kola. Dobri predstavi je prikazala tudi v reprezentančnih novembrskih kvalifikacijah za evropsko prvenstvo  in prispevala pomemben delež pri zmagah nad Grčijo in Bolgarijo.

Trebčeva je v svoji karieri v Sloveniji igrala za Ježico, Celje in Ilirijo, v tujini pa se je preizkusila na Češkem, Hrvaškem, Švedskem ter v Švici, Italiji, Bolgariji in Franciji.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se