Nazaj

V Postojni zaokrožili tretjo trenersko kliniko pred sezono

06
sep.
2022
  • Ostalo

Ljubljana - Po uspešno izpeljanih klinikah v Novem mestu se je karavana slovenskih košarkarskih trenerjev preselila v Postojno. Na prvi izmed treh licenčnih klinik v tem delu Slovenije so si minuli vikend izmenjavali poglede in nova znanja nabirali trenerji, ki bodo v novi sezonah vodili klubske ekipe do 16 in 18 let.

Klinika je bila razdeljena v devet sklopov, vsak izmed njih pa je vseboval drugo tematiko iz področja košarkarske igre in vzgoje mladih košarkarjev in košarkaric. Vodje t.i. delavnic so bili trener za telesno pripravo Anže Zdolšek, trenerji Andrej Podvršnik, Danijel Radosavljević, Davor Brečko, Timo Vraneš, Gregor Gornjec, Tomaž Fartek, Dejan Čikić ter sodnik Blaž Smrekar.

V Postojno se bodo košarkarski trenerji vrnili tudi ta vikend, ko bo na sporedu klinika za trenerje do 14 let. V novembru bodo nato sledila še izobraževanja za trenerje najmlajših. Klinika za trenerje selekcij do 16 in 18 let je bila tretja klinika pred začetkom nove sezone. Zadnji vikend v avgustu sta v Novem mestu že potekali izobraževanji za vodje mladinskih pogonov, selekcij do 20 let ter trenerje članskih ekip.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se