Nazaj

V prodaji vstopnice za dvoboj Slovenk z Grkinjami

24
okt.
2019
  • Članice

Ljubljana – Čez natanko tri tedne bodo Slovenke začele kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki ga bosta med 17. in 27. junijem leta 2021 gostili Francija in Španija. Za uvod izbranke selektorja Damirja Grgića v četrtek, 14. novembra, čaka domači dvoboj z Grkinjami. Tekma v dvorani Gimnazije Celje – Center se bo začela ob 20.10, vstopnice pa so že v prodaji.

V kvalifikacijski skupini A bodo tekmice Slovenk reprezentance Grčije, Islandije in Bolgarije. Poleg uvodnega derbija skupine proti Grčiji, članice v novembrskem ciklu čake še gostovanje v Sofiji. Preostali okni za igranje kvalifikacijskih tekem bosta med 8. in 16. novembrom 2020 ter med 31. januarjem in 8. februarjem 2021.

1. kolo, četrtek, 14. november 2019, ob 20.10
Celje – dvorana Gimnazije Celje - Center

SLOVENIJA : GRČIJA

2. kolo, nedelja, 17. november 2019, ob 17.00
Sofija – športna dvorana Univerzijada

BOLGARIJA : SLOVENIJA

SPLETNA STRAN KVALIFIKACIJ ZA EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Vstopnice po 5 € na prodajnih mestih Eventima

Slovenske košarkarice so novo sezono v svojih klubskih sredinah začele odlično in komaj čakajo, da se po uspešnem reprezentančnem poletju znova predstavijo zvestim navijačem. Slednji so bili na evropskem prvenstvu v Nišu in Beogradu šesti igralec slovenske izbrane vrste in dekleta si želijo, da bi bilo tako tudi na sila pomembni kvalifikacijski tekmi proti Grčiji. Vstopnice po 5 € so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Ob nakupu treh vstopnic, četrto vstopnico prejmete brezplačno.

POVEZANA NA NAKUP VSTOPNIC SLOVENIJA : GRČIJA

Kako na evropsko prvenstvo?

V kvalifikacije za nastop na ženskem EuroBasketu vstopa 33 reprezentanc, ki se bodo potegovale za 14 mest, ki vodijo na prvenstvo v Francijo in Španijo. Nastop na EP si bodo zagotovile zmagovalke vseh devetih kvalifikacijskih skupin ter pet najboljših drugouvrščenih reprezentanc. Šest skupin je sestavljeno s po štirimi ekipami, tri skupine pa tvorijo po tri reprezentance. Rezultati s četrtouvrščeno reprezentanco v skupini se pri določanju najboljših petih drugouvrščenih reprezentanc ne bodo upoštevali. Na prvenstvo sta kot gostiteljici že uvrščeni Francija in Španija.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se