Nazaj

V prodaji vstopnice za pripravljalna turnirja članic v Laškem in Trbovljah

20
maj
2019
  • Članice

Rogla – Za žensko člansko reprezentanco so na Rogli uvodni dnevi priprav na evropsko prvenstvo. Izbranke selektorja Damirja Grgića trenutno pozornost namenjajo telesni pripravi in spoznavanju določenih taktičnih zamisli. Že konec meseca pa jih čaka prvo merjenje moči. V Laškem se bodo na turnirju, ki nosi ime po generalnemu sponzorju slovenskih košarkarskih reprezentanc, Telemachu, pomerile z reprezentancama Češke in Hrvaške.

Petnajsterica košarkaric je po krajšem počitku po koncu klubske sezone hitro ujela delovni ritem. Grgićeve varovanke so že opravile pet treningov, na prosto ponedeljkovo dopoldne pa so se prelevile v prave medijske zvezde in v okviru kampanje Košarkarske zveze Slovenije ''Niš nas ne ustavi'' posnele kup zabavnih video vsebin. Slovenke na Rogli ostajajo do petka, po prostem dnevu pa se selijo v Laško.

PODSTRAN ŽENSKE ČLANSKE REPREZENTANCE

Za tekmovalni uvod turnir Telemach s srcem na parketu

Dekleta bodo v pripravljalnem obdobju odigrala osem tekem, od tega šest na domačih tleh. Prvo merjenje moči bodo dočakale prav v Laškem. Na turnirju, ki nosi ime po generalnemu sponzorju slovenskih košarkarskih reprezentanc, Telemachu, se bodo v petek, 31. maja najprej pomerile z reprezentanco Češke, dan kasneje pa jih v dvorani Tri Lilije čaka še obračun s Hrvaško.

Slovenske košarkarice se bodo nato navijačem predstavile na turnirju Orbit dvojček v Trbovljah. V četrtek, 6. junija jim bodo nasproti stale reprezentantke Švedske, v petek, 7. junija pa še izbrana vrsta Velike Britanije.

Zadnji test na domačem parketu bodo Slovenke opravile na tekmi dm korak do zmage proti Slovakinjam. V petek, 14. junija se bosta reprezentanci srečali v Škofji Loki, nato pa v Ljubljani odigrali še povratni dvoboj, ki pa bo po dogovoru med obema strokovnima štaboma zaprt za javnost.

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC ZA TURNIR V LAŠKEM
POVEZANA NA NAKUP VSTOPNIC ZA TURNIR V TRBOVLJAH

Vstopnice za turnirja v Laškem in Trbovljah so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Za ogled tekme boste v predprodaji odšteli 5 €, na dan tekme 7 €, paket obeh tekem posameznega turnirja pa je v predprodaji na voljo za 8 €.  Vstopnice za tekmo v Škofji Loki bodo v prodaji v naslednjih dneh.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se