Nazaj

Vadba na daljavo zaključena, košarkarji spet v dvoranah

03
mar.
2021
  • Novice

Ljubljana – Košarkarska zveza Slovenije je v sodelovanju s partnerjem 2A Sports LAB zadnja dva meseca mladim košarkarjem in košarkaricam nudila možnost treningov telesne priprave na daljavo. Odziv nadobudnih športnikov in športnic je bil odličen in verjamemo, da so se v dvorane vrnili dobro pripravljeni in lačni košarke.

Vadbe na daljavo se je udeležilo 1305 otrok, z njimi pa je vadilo sedem trenerjev. Skupaj so opravili 160 treningov oziroma natančneje kar 9600 minut športne aktivnosti.

Cilj vadbe je bilo ohranjanje telesne pripravljenosti, predvsem moči, gibljivosti, vzdržljivosti in koordinacije. Poleg tega so bili mladim košarkarjem in košarkaricam na voljo še skupni treningi za sproščanje, mobilnost in umirjanje ter različna predavanja na temo prehrane, regeneracije, preventive pred poškodbami, učenja bandaže posameznih sklepov ter telesne priprave. Kako je vse skupaj izgledalo, pa si oglejte v spodnjem krajšem videu.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se