Nazaj

Z napeto tekmo v Domžalah se je začelo 4. kolo v 1.SKL za ženske

16
okt.
2020
  • 1. SKL za ženske

Ljubljana – Igralke Jasmin sport Ledite so v prvi tekmi 4. kola, ki je bila skozi celoten potek zelo izenačena, premagale gostujočo ekipo Pro-Bit Konjice. Preostale tekme 4. kola bodo odigrane v soboto, ko Triglav pričakuje ekipo Maribora, Grosuplje gosti Akson Ilirijo, derbi kola pa bo odigran v Ljubljani, kjer se bosta pomerili ekipi Ježice in Cinkarne Celja.

1. SKL ZA ŽENSKE
4. kolo
Petek, 16. oktober


JASMIN SPORT LEDITA : PRO-BIT KONJICE 70:68 (17:16, 16:16, 16:16, 21:20)
CELOTNA STATISTIKA
V Domžalah sta se na prvi tekmi 4. kola v 1.SKL za ženske, v izredno zanimivem srečanju srečali ekipi Jasmin sport Ledite in gostij iz Slovenskih Konjic. Pred tekmo sta obe ekipi naskakovali svojo drugo zmago v sezoni, a je bilo že pred srečanjem jasno, da bo to uspelo le eni ekipi. Tekma je bila ves čas izenačena in napeta, o čemer priča dejstvo, da nobena ekipa v nobenem trenutku ni vodila za več kot 4 točke in da so domačinke dosegle najvišji delni rezultat 5:0, gostje pa 6:0. Pred koncem tekme so imele gostje napad za zmago, a je 22 sekund do konca tekme Teja Črešnik zgrešila polaganje, nato pa so gostje 5 sekund pred koncem tekme naredile osebno napako nad Uršo Žibert. Urša Žibert je imela na voljo dva prosta meta, zadela prvega in drugega zgrešila, a gostje po uspešnem skoku niso več prišle do priložnosti za zmago, ki je tako ostala v Domžalah.
Pri domači ekipi je blestela Urša Žibert, ki je dosegla kar 35 točk, asistirala pa ji je tudi Lara Kozina Bubnič, ki jih je dosegla 13. Pri gostjah je odlično tekmo odigrala Zala Šrot, ki je 19 točkam dodala kar 16 skokov, po točkah ji je sledila nato Eva Brdnik, ki jih je dosegla 13. V 5. kolu Domžalčanke 23. oktobra gostujejo v Mariboru, igralke iz Slovenskih Konjic pa bodo naslednji dan gostile ekipo Grosuplja. 

RAZPORED TEKEM IN LESTVICA 1.SKL ZA ŽENSKE
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se