Nazaj

ŽU14: Slovenke priprave pred turnirjem Slovenia Ball sklenile z zmago

15
avg.
2018
  • U14 Slovenia Ball

Ljubljana/Slovenj Gradec - Slovenska reprezentanca deklet je z zmago proti Izraelu zaključila pripravljalno obdobje pred mednarodnim turnirjem Slovenia Ball, ki bo med 16. in 19. avgustom potekal v Slovenj Gradcu.
Avtor: KZS/Lenart

PRIPRAVLJALNA TEKMA SLOVENSKE ŽU14 REPREZENTANCE:

Sreda, 15. avgust:
SLOVENIJA : IZREAL 61:50 (16:17, 16:5, 13:13, 16:15)

Sambolič S. in Štirn po 10, Gbemuotor (8 skokov) 7, Kvrgić in Oberč po 6, Bartelme in Ivanuša (5 skokov) po 5, Sambolič H. in Anžič po 4, Tomšič 3, Huremkić 1, Sivka, Osterman, Vilfan, Žekš, Pauletič (5 skokov).
STATISTIKA
FOTOGALERIJA

Slovenke so svojo prvo prijateljsko tekmo začele pričakovano zadržano, saj je to vsem prva reprezentančna izkušnja. Igra od začetka še ni stekla, vendar so potem v drugi četrtini izredno borbene Slovenke stvari z agresivno obrambo postavile na svoje mesto. Gostje iz Izraela so se na koncu tekme sicer približale na 6 točk zaostanka, vendar pa kljub temu zmaga nikoli ni bila ogrožena.

Tekmo pa je odigralo vseh 16 igralk, ki so na seznamu za turnir Slovenia ball. Danes imajo naše reprezentantke še uradni trening pred turnirjem, jutri pa ob 11.15 že sledi prva tekma 14. Slovenia ball turnirja, na katerem bo nastopilo rekordnih 10 ekip. Nasprotnice bodo igralke reprezentance Makedonije.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se