Nazaj

Za pogovornim robotom Timom uspešna sezona

03
apr.
2019
  • Novice

Ljubljana - Pogovorni robot Tim, ki je junija prestopil v Facebook ekipo Košarkarske zveze Slovenije, se lahko pohvali z nekaj zavidljivimi rezultati, ki jih je dosegel v zadnjih devetih mesecih. Pretekla sezona je bila zanj precej pestra, saj je za sledilce KZS pripravil številne aktivnosti.

Tim je pogovorni robot, ki “prebiva” na Facebooku oz. v Messengerju in je program zasnovan na umetni inteligenci. Z vami komunicira kot pravi prijatelj in se je v preteklih mesecih že veliko naučil, kljub temu pa morda še ne razume čisto vsega. Spoznal je skoraj štiri tisoč novih prijateljev, več kot tisoč pa jih je naročenih na njegova zabavna obvestila in so med prvimi, ki od Tima izvedo vroče novice iz sveta (slovenske) košarke.

Intervju z Luko Dončićem
Poleti je Tim pred krstno sezono Luke Dončića v Ligi NBA navijačem omogočil, da takrat novopečenega člana Dallas Mavericksov vprašajo, kar želijo. Tim pravi, da je prejel ogromno zanimivih vprašanj. Tako vas je zanimalo, kdo je bil Lukov vzornik v mladih letih, zakaj je Vasillis Spanoulis njegov najljubši igralec, kako izgleda njegov običajen dan in še marsikaj drugega. Zanimiv intervju si lahko v celoti še enkrat preberete tukaj.

Spomini na EuroBasket 2017
Ob prvi obletnici največjega uspeha slovenske košarke, je Tim predstavil vrhunce vsake posamezne tekme iz prvenstva v Turčiji - od prve tekme s Poljsko, do finala proti Srbiji. EuroBasket 2017 in osvojeni naslov evropskih prvakov lahko s Timovo pomočjo podoživite tukaj.

Praznični Tim
Tim je uporabnikom v Facebookovem poštnem predalu oz. v Messengerju Košarkarske zveze Slovenije na voljo 24 ur na dan, zato se je na svoje prijatelje spomnil tudi ob praznikih. Pogosto vas razveseli s privlačnimi nagradnimi igrami, nazadnje je srečni nagrajenki poslal uradni pulover KZS.

Naj poteze v Ligi Nova KBM
V sklopu Lige Nove KBM je pripravil izbor najboljših potez, ki so izstopale v uvodnem delu prvenstva. Pet najbolj navdušujočih potez lige najdeš tukaj.

Tima Niš ne ustavi!
Tim bo naša dekleta spremljal tudi v Nišu na prihajajočem EuroBasketu za ženske in pri navijanju računa tudi na tvojo podporo. Pripravil je nagradno igro, v kateri lahko osvojiš uradni reprezentančni dres Teje Oblak in za žensko reprezentanco navijaš v popolni opremi.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se