Nazaj

Zadnji dan prijav za nove sodnike ter sodnice

06
sep.
2019
  • Tekmovanja

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije bo v drugi polovici septembra organizirala izobraževanja ter seminarje za nove kandidate oziroma kandidatke, ki se želijo pridružiti košarkarski družini. Prijavite se lahko do 6. septembra preko obrazca v povezavi.

PRIJAVA NA SEMINARJE

Ali se sprašujete, kako je voditi košarkarsko igro? Ali enostavno iščete hobi, kjer boste neposredno povezani s košarko? Morda si želite izvedeti in izkusiti, kako je objektivno presojati situacije na igrišču in v trenutku sprejemati prave odločitve? Pridružite se košarkarski družini in postanite kvalificirani sodnik oziroma sodnica za sojenje v številnih tekmovanjih, kot so: državna prvenstva, pokalna tekmovanja, ligaška tekmovanja mlajših kategorij, tekmovanja srednjih in osnovnih šol, tekmovanja v košarki 3x3 in še veliko več.Prijavite se lahko preko obrazca TUKAJ, izobraževanja pa bodo potekala v Ljubljani, Celju, Mariboru, Novem mestu, Postojni in Kranju. Seminarji bodo potekali v drugi polovici septembra, o točnih terminih in lokacijah pa vas bomo naknadno obvestili. Rok prijave je 6. september. 
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se