Nazaj

Zagotovite si vstopnice za dvoboj #mojtim v Kopru

03
feb.
2020
  • Člani

Ljubljana – Moška članska reprezentanca bo čez slaba dva tedna začela s pripravami za uvodni cikel kvalifikacij za EuroBasket 2021. Selektor Rado Trifunović bo spisek kandidatov za tekmi z Madžarsko in Avstrijo obelodanil na novinarski konferenci 11. februarja, navijači pa si od danes naprej že lahko zagotovite vstopnice za domači dvoboj s severnimi sosedi, ki ga bo 23. februarja gostila koprska Bonifika.

1. CIKEL KVALIFIKACIJ ZA EP

1. kolo
Četrtek, 20. februar 2020, ob 18.00
Sombotel - Arena Savaria

MADŽARSKA : SLOVENIJA

2. kolo
Nedelja, 23. februar 2020, ob 17.00
Koper - Arena Bonifika

SLOVENIJA : AVSTRIJA

SPLETNA STRAN KVALIFIKACIJ ZA EVROPSKO PRVENSTVO

Moška članska reprezentanca se vrača na slovensko obalo. V Kopru je nazadnje gostovala avgusta 2015, ko se je na pripravljalnem turnirju pred evropskim prvenstvom pomerila z Ukrajino, Finsko in Italijo. Slovenske košarkarje tokrat čaka pomembnejši obračun. Po uvodnem gostovanju v kvalifikacijah za EuroBasket 2021 na Madžarskem, se bo #mojtim na domači premieri pomeril z Avstrijo. Obračun v Bonifiki bo na sporedu v nedeljo, 23. februarja, ob 17. uri. Selektor Rado Trifunović bo seznam igralcev za prvi kvalifikacijski cikel obelodanil na novinarski konferenci v torek, 11. februarja.

Primorski ljubitelji košarke v zadnjih sezonah uživajo v odličnih predstavah koprskega kluba, tokrat pa bodo na delu torej znova lahko spremljali slovensko izbrano vrsto. Reprezentanti računajo na glasno pomoč navijačev, ki na Obali vedno pripravijo pravo vzdušje. Vstopnice za tekmo med Slovenijo in Avstrijo so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima. V predprodaji jih lahko kupite po 8 €, ob nakupu treh vstopnic pa v predprodaji četrto vstopnico prejmete brezplačno. Na dan tekme bo cena posamezne vstopnice 12 €.

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC SLOVENIJA : AVSTRIJA
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se