Nazaj

Zaključni turnir Pokala članic bo v Celju

12
apr.
2021
  • Pokal članic

Ljubljana – V skladu z zadnjim sprejetim odlokom Vlade Republike Slovenije so z 12. aprilom znova dovoljena tekmovanja na domačih košarkarskih parketih. Tako se bodo z nekoliko prilagojenim sistemom zaključnega dela tekmovanja za pokalni naslov pomerile tudi članice.

V drugem krogu Pokala članic bodo ekipe namesto dveh namreč odigrale le eno tekmo. Dvoboji Triglav : Akson Ilirija, Cinkarna Celje : Tosama Ledita ter Grosuplje : Pro-Bit Konjice so na sporedu v tem tednu, zaključni turnir najboljših štirih ekip pa se bo odigral 24. in 25. aprila. Na turnir je brez boja že uvrščena ekipa Ježice, saj bi se v drugem krogu morala pomeriti z ekipo FELIX Zasavje, ki pa zaradi odlokov ni mogla nadaljevati s tekmovanjem.

RAZPORED 2. KROGA POKALA ČLANIC

Organizator zaključnega turnirja Pokala članic bo skupaj s Košarkarsko zvezo Slovenije ŽKK Cinkarna Celje, ki bo tekme gostil v dvorani Gimnazije Celje – Center. Žreb polfinalnih parov zaključnega turnirja pokalnega tekmovanja za članice bo tekmovalna komisija Košarkarske zveze Slovenije izvedla po odigranih tekmah drugega kroga (v ponedeljek, 19. aprila, ob 10. uri), ko bodo znani tudi termini in dokončen razpored tekem turnirja. Vse tri tekme zaključnega turnirja Pokala članic bodo v neposrednem prenosu na televiziji Sportklub.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se