Nazaj

Želiš HUD BASKET turnir v košarki 3x3 izvesti v svojem kraju?

11
apr.
2022
  • Košarka 3x3

Ljubljana – To poletje nas čaka že 19. sezona državnega prvenstva v košarki 3x3, ki velja za uradno najstarejše državno prvenstvo v tej panogi na svetu. Tudi letos se bodo HUD BASKET turnirji odvijali na treh ravneh (Lokalc, Regionalc in Državc), ki lahko potekajo v tvojem kraju. Košarkarska zveza Slovenije namreč objavlja razpis za organizacijo turnirjev.

PRAVILNIK ZA IZVEDBO TURNIRJEV DRŽAVNEGA PRVENSTVA V KOŠARKI 3x3 2022

Turnirji serije Lokalc, Regionalc in Državc v košarki 3x3 lahko gostujejo tudi v tvojem kraju. Pogoje za izvedbo turnirja ter obrazec za prijavo najdeš na spodnji povezavi. Za izvedbo turnirja se lahko prijavi kdorkoli (klub, društvo, športna zveza, občina, posameznik,…), ki v koledarskem letu 2022 razmišlja o organizaciji kakršnegakoli turnirja v košarki 3x3.

POGOJI ZA IZVEDBO TURNIRJA HUD BASKET 2022

Sezona košarke 3x3 se bo začela v mesecu maju. Turnirji serije Lokalc lahko potekajo skozi celo poletje, turnirji serije Regionalc morajo biti odigrani najmanj pet dni pred zadnjim turnirjem serije Državc, le ti pa najkasneje do 6. avgusta. Finalni turnir državnega prvenstva bo v Ljubljani predvidoma na sporedu 13. avgusta.

Rok za oddajo prijav za izvedbo posameznega turnirja je torek, 26. aprila 2022, do 12. ure.

PRIJAVA ZA IZVEDBO TURNIRJEV LOKALC, REGIONALC IN DRŽAVC

Oddana prijava sicer še ne zagotavlja avtomatično pridobljene izvedbe turnirja. Po izteku roka za prijave bo vodstvo tekmovanja uskladilo tekmovalni koledar, potrdilo lokacije turnirjev ter z izbranimi partnerji sklenila dogovor o izvedbi posameznega turnirja.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se