Nazaj

Zima se letos s 3x3 rima

17
dec.
2018
  • Košarka 3x3

Ljubljana - Na Košarkarski zvezi Slovenije gradimo novo zgodbo, ki sicer že ima izjemno trdne temelje. Zgodba, za katero smo prepričani, da bo prinesla nove uspehe in še približala olimpijske sanje o medalji vsem navdušencem športa, ki bo na naslednjih olimpijskih igrah premierno doživel svoj krst. Zgodba, kjer smo Slovenci na strokovni, organizacijski in seveda tudi igralski ravni v samem svetovnem vrhu! In prav tam želimo ostati.
Avtor: KZS

Morda je bila v preteklosti nekoliko zapostavljena, pretežno smo o njej govorili zgolj poleti. Kakorkoli, zgodbo smo na Košarkarski zvezi Slovenije zastavili precej širše, da bi vam jo lahko predstavili v enem samem sporočilu. Za začetek pa vas obveščamo, da KZS uvaja novo tekmovanje, državno prvenstvo v košarki 3x3 v dvorani, oziroma Košarka 3x3 Zimska Liga.

Baza to zimo košarkarska oaza

Potekala bo v športni dvorani Baza športa, v Ljubljani. Enotna odprta kategorija igralcev bo zagotavljala široko vključenost, pet turnirjev pa bo potekalo ob ponedeljkih med 7. januarjem in 18. marcem 2019, medtem ko bo finalni turnir potekal 1. aprila 2019. Ker je Košarka 3x3 Zimska liga povezana s FIBA World Tour, bo zagotovljen tudi nagradni sklad.

Zima zima bela, 3x3 prevzela

Košarkarska zveza Slovenije vse ekipe vabi k udeležbi na državnem prvenstvu v košarki 3x3 Zimske Lige, kontaktna oseba za prijave, katerih zadnji rok je 28. december 2018, ter vprašanja je vodja košarke 3x3 in selektor 3x3, Matic Vidic, ki je dosegljiv na telefonski številki 041 943 925 ali na elektronskem naslovu: 3x3@kzs.si. Ne odlašajte s prijavami, saj je število prostih mest za ekipe omejeno. Naj tudi vas prevzame košarkarska zima.

Zgodba se seveda nadaljuje – med drugim tudi na novem Instagram profilu slovenske košarke 3x3. Lepo vabljeni, da zgodbi sledite z nami!

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se